brunettii

Alla inlägg under februari 2011

Av Frida - 10 februari 2011 15:55

Hej!Testar att blogga från mobilen nu! :-) Hade jättebra på praon idag! Barnen är jätteroliga!! Nåja hörs mer sen!Ciao!

Av Frida - 9 februari 2011 18:20

Hejjsan!

Ska hoppa in i duschen!

Imorgon ska jag antagligen gå till min praoplats! Yay! Fast jag får bara gå om jag inte har någon feber ikväll eller imorgon bitti, men har inte haft någon feber idag så det är ju tur!

Har bara en himla massa hosta kvar men det gör inget, det finns det medicin emot! ;)

Fått en ny mobil med! Xperia X8! Najs!

Mormor kom hit en sväng för några min sedan, fick en tunika/klänning och en kofta av henne! Tack så mycket! <3

Men vi hörs imorgon!

Ciao!

Av Frida - 9 februari 2011 12:50

Hejj på er!

Mår bättre idag! Vaknade och hade 37.3 i temperatur, så ingen feber för jag brukar ha runt de graderna i temperatur i vanliga fall! (:

Kollar på gårdagens avsnitt av Project Runaway, såg det igår med! Ska se finalen av denna säsong sedan, vid 4 är den!

Men vi hörs senare kanske, för nu håller min dator på att dö!

Ciao!

Av Frida - 8 februari 2011 10:09

hejj!

I detta fall hade ni fått skälla hur mycket ni ville på mig, om jag vore frisk! för jag har ju inte bloggat sedan i lördags vet ni ju ;)

men jag har inte gjort det för jag har vaknat upp med feber som ligger mellan 39 och 40 grader varje morgon, fram tills idag. idag hade jag "bara" 38.3 grader vid 20 i 10! var i alla fall på vårdcentralen igår, där de påstod att jag har luftrörsinfektion (eller inflammation, kommer ej ihåg vilket utav dem!) och det är tydligen ett virus så kunde bara få hostmedicin och så får jag ju ta panodil!

jag hoppas i alla fall att allt är bra med er! för det är det verkligen inte med mig!

just det! bara för jag bloggar nu så betyder det inte att jag kommer blogga mer idag, kanske inte ens imorgon! så ni ska inte förvänta er förmycket!

kram, frida! <3

Av Frida - 5 februari 2011 20:21

Hejj!
Är fortfarande jättedålig, förut vid 5-tiden hade jag 39 graders feber :(
Hatar detta! Aja, ville bara uppdatera lite eftersom att jag inte har bloggat något nämnvärt sedan i torsdags! Ser i alla fall på A.F.V och det är ju ganska bra i alla fall (:

Hoppas att allt är bra med er i alla fall!

Ciao!

Av Frida - 5 februari 2011 09:42

Hejj och god morgon/förmiddag!

Hoppas att allt är bra med er! Det är långt ifrån bra med mig i alla fall! Tog tempen nu på morgonen (vid halv 10) och då hade jag 38.9 graders feber! :O :(

Igår hade jag 39.2 graders feber som mest! Usch vad jag hatar detta! Mår även illa för jag brukar spy när min kroppstemperatur höjs drastiskt, så det är konstigt att jag inte gjort det än! Men var nära på!

Har fortfarande jätteont i hela kroppen, fick ringa till mamma vid 5 i halv 10 och bad henne komma med vatten för jag var nära på att spy och jag kunde inte resa mig för jag hade så ont i kroppen :(

Så mamma kom in med vatten och panodil, och febertermometern!


Aja, vi hörs nog inte något mer idag, men ni får ha det så bra!

Kram Frida

Av Frida - 4 februari 2011 10:45

Hejjsan!

Är hemma från skolan idag :(
Det suger verkligen! Men i natt vaknade jag av att jag hade jätteont i hela kroppen, kände mig jättefebrig och hade ont i huvudet! Jag tänkte att det säkert går över tills jag skulle gå upp så jag somnade om, trodde ju att det var för jag var trött för då kan jag känna mig febrig ibland, speciellt om jag vaknar mitt i natten, dessutom brukar jag ha ont av reumatismen mitt i natten i hela kroppen, värre än det är på dagen! Men jag vaknade i morse och det var värre än värst tyckte jag, hade fortfarande jätteont i kroppen och kunde knappt röra mig, mådde illa, kände mig jättefebrig, ont i huvudet och hostade! Det var verkligen inte kul! Men har inte sovit en blund sedan 06.15 i morse för jag kan inte sova! Och nu kan jag i alla fall röra mig lite mer, men har fortfarande jätteont! :(

Usch! Hoppas bara att jag blir frisk tills på måndag, för då är det första praodagen!


Nåja, ska väl sitta lite vid datan och sedan får jag se vad som händer och fötter ;)

Ciao!

Av Frida - 3 februari 2011 21:20

hejj!

Tänkte plugga en sista gång på spanskaglosorna nu som är tills imorgon, känner mig ganska säker på dem så behöver nog inte plugga på dem mer än en gång nu idag (:
Det är skönt!

Sedan tänkte jag faktiskt ta och lägga mig på spikmattan och läsa igen! Det ska bli skönt att krypa ner under täcket och bara slappna av! Det är svinkallt på mitt rum, trots att jag har så mycket värme det går på elementet! :O
Aja, vi hörs imorgon!

Godnatt

Presentation


Mitt namn är Frida och jag är 14 år, fyller 15 i oktober. Ni kan följa min vardag här i lilla Motala, jag fotar med min Samsung PL100 och även ibland med min Xperia X8.

Gå Med!

Länkar

Bloglovin

bloglovin

Translate This Blog

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GratisBio.se

Supergratis.se

Gratisklader.se


Ovido - Quiz & Flashcards