brunettii

Alla inlägg den 3 februari 2011

Av Frida - 3 februari 2011 21:20

hejj!

Tänkte plugga en sista gång på spanskaglosorna nu som är tills imorgon, känner mig ganska säker på dem så behöver nog inte plugga på dem mer än en gång nu idag (:
Det är skönt!

Sedan tänkte jag faktiskt ta och lägga mig på spikmattan och läsa igen! Det ska bli skönt att krypa ner under täcket och bara slappna av! Det är svinkallt på mitt rum, trots att jag har så mycket värme det går på elementet! :O
Aja, vi hörs imorgon!

Godnatt

Av Frida - 3 februari 2011 20:00

Tänkte bara berätta att jag fick tillbaka en engelskauppsats om delfiner som jag gjorde förra terminen, vi har bytt lärare (vi är i 3 olika grupper tillsammans med 8A) så jag har bytt grupp så har inte samma lärare som när jag skrev den men i alla fall! Och tänkte berätta vad hon skrev om den:


Du har skrivit en mycket bra text. Du har en del småfel, men läs igenom dem och lär från dem. Du är duktig och låt inte mina markeringar skrämma dig, de är bara där för att hjälpa dig att bli bättre än du redan är! Vid din muntliga redovisning kändes du osäker, men var inte det. Du är duktig på engelska och behöver bara öva lite till på ditt uttal, för att bli av med den svenska accenten ni alla har.

/Kamilla!


Så skrev hon om min uppsats. Jag brukar inte skriva vad jag får för kommentarer från lärare på uppsatser osv., men ville skriva detta för att jag är väldigt osäker i engelskan för det är luckor i mina grundkunskaper, så detta är väldigt peppande ord för mig! Hoppas ni förstår! (:
Hörs senare!

Ciao!


Av Frida - 3 februari 2011 19:30

Hejjsan!

Har precis kollat på ett inspelat avsnitt av Top Model 11! Sitter och lyssnar på musik nu, just nu spelas It Must Have Been Love med Roxette, den är ju superbra! Någon mer som tycker som jag? :P

Ehm, Emmi och C:O var här och fikade förut! Roligt!

Har inget mer att berätta nu, ska väl sitta lite till vid datan i alla fall, sedan får jag se vad jag hittar på! Ska nog lägga mig på spikmattan sen och läsa i alla fall, det var så skönt igår ju! (:
Men vi hörs väl senare!
Ciao!

Av Frida - 3 februari 2011 15:41

Hejjsan!

Va med mamma på stan en liten snabbis nyss typ!

Kollade lite på Guldfynd med mamma, och hittade 2 jättefina snöglobar, men köpte inte någon av dem :/
Tror jag ska dit någon dag igen och köpa en utav dem, de kostade bara 30 kr! Och så hittade jag ett jättefint smyckesskrin också, det var en sko på den! Den kostade endast 80 kr så ska nog köpa den med någon dag!

Sedan var vi på Gina Tricot en snabbis, och medans mamma gick till H&M och Lindex tror jag de var så gick jag till Bokia för att köpa ett block till praodagboken vi ska göra under praon! Det var grönt och jättefint! Köpte även ett A4-block till svenskan, nog för att vi får block i skolan, men mitt är snart slut och så var det rosa så ville så gjärna ha det blocket! De 2 blocken gick på endast 45 kr tillsammans! :O :)


Lyssnar i alla fall på musik! Bryan Adams faktiskt! Han har gjort en del låtar som jag faktiskt har hört, det är typ Heaven och Summer Of '69. Pappa sa att han hade sett honom live och jag visste inte vem det var, så häromkvällen så spelade han några låtar med Bryan Adams så jag hörde honom då ju ;)
Tyckte faktiskt att han var lite bra, eller bara Heaven och Summer Of '69 då, men ändå! (:

Hörs senare!

Ciao!

Av Frida - 3 februari 2011 14:02

Hejjsan!

Kom precis hem, slutade 13.40 Skönt! Idrott sista timmen var det också, skridskor! Tog några kort i alla fall så kommer nog upp några stycken sedan! Ska nog framkalla bilderna med och sedan sätta dem i ett collage för att sedan ha i klassrummet kanske! Låter som en bra idé! Ska bara fråga mina mentorer först! För det är väl inte dyrt att framkalla några bilder va? Typ tio st.? Hoppas inte det!

Aja, ska i alla fall till stan med mamma för att jag ska köpa ett skrivblock i bokhandeln för att vi ska skriva dagbok under praoveckorna som en svenskauppgift!

Men vi hörs lite senare!

Ciao!

Presentation


Mitt namn är Frida och jag är 14 år, fyller 15 i oktober. Ni kan följa min vardag här i lilla Motala, jag fotar med min Samsung PL100 och även ibland med min Xperia X8.

Gå Med!

Länkar

Bloglovin

bloglovin

Translate This Blog

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GratisBio.se

Supergratis.se

Gratisklader.se


Ovido - Quiz & Flashcards