brunettii

Alla inlägg under november 2010

Av Frida - 6 november 2010 16:16

Hejj på er, kom hem för en stund sedan. Har haft jättetrevligt! Hoppas att ni har haft en bra dag hittills! Sitter och lyssnar på musik, hade jag ens behövt nämna det? Hm, tror ej det!

Men i alla fall, ska nog plugga spanska om en stund igen. Så att ni vet, haha :P


Började använda mina ugg-stövlar (som är rosa btw) idag för att basketskorna blir svinkalla nu när det är vintermånad!  Det är kallt ute och om det är kallare på måndag när jag ska till skolan så tar jag min vinterjacka också!


Bloggar mer sen!

Ha en fortsatt bra dag!

puss&kram!

Av Frida - 6 november 2010 12:07

Hejjsan, nu har jag pluggat spanska i ca 43 minuter. Inte så mycket men det är ju bättre än inget ;)

Anledningen till varför jag slutade plugga var för att snart (typ) ska vi till farmor och farfar för att äta för idag kommer min farbror från Göteborg :)

Sedan när vi kommer hem blir det nog mer plugg, annars får jag se vad jag gör då.

Men jag bloggar mer sen, antingen hos farmor och farfar eller hemma :)

Av Frida - 6 november 2010 11:04

Hejj, här kommer min "facelook" för dagen för er som vill veta hur jag sminkar mig :)



Det kanske inte är världens bästa bild men den får duga.

Grund:

Mineral Puder Foundation

Ögon:

Brun ögonskugga

Fransar:
Mascara från Wet 'n Wild

Läppar:
Läppbalsam

Läppstift i en rosa nyans


Det är ganska lätt att göra denna sminkningen, som ni kanske förstår. Ska nog göra en liten sminkvideo någon gång så ni ser hur jag gör, fast då gör jag nog en lite svårare sminkning :)


Aja, nu måste jag plugga lite. Tror jag börjar med spanska och fortsätter med hemkunskap imorgon.

Puss på er sålänge!

Av Frida - 6 november 2010 09:28

Hejj ¨på er...

Varför är jag vaken så här tidigt tror ni? Jo det är för att jag skulle egentligen va på biblioteket idag kl. 10 för att jag kom 10 i 6 igår och det stod ingen lapp på dörren och inte på internet att det stängde 4 igår och är stängt idag. Det stod inte på varken lapp eller internet igår, men idag står det på internet minsann. Usch, varför kan det inte stå i tid för?? Nu har jag ingen bok och har inte haft det sedan i tisdags. Så jag får ta en bok här hemma som jag redan läst, det tippar åt en Twilight-bok men jag har ju en massa andra böcker också som är lite tunnare så jag får se.

Men istället för att va på biblan nu så sitter jag och lyssnar på musik.

Just nu är det Beautiful Disaster med Kelly Clarkson som spelas, den är bra!


Bloggar mer sen!

Puss!

Av Frida - 5 november 2010 22:31

Hejj, nu har jag gjort en liten överraskning till er. En makeover på bloggen! Nya färger och ny header. Hoppas ni gillar't! Blev nöjd med det faktiskt, men tyvärr så hittade jag inte en exakt färgmatchning till headern tillsammans med bakrunden, fattar ni vad jag menar? Men det syns nog inte så mycket tror jag!


Ser i alla fall på Idol, undrar vilka som hänger löst? Hoppas på att Minnah sitter säkert i alla fall. Vem hoppas ni ska gå vidare till arenaturnern?

Jag tycker i alla fall att Geir kan åka eftersom att han har ju sin karriär egentligen, han har varit med i en trubadur, han har spelat in 2 skivor och varit med i Melodifestivalen några gånger. Idol är egentligen till för att hitta nya talanger, Geir är ingen ny talang. Visst jag säger inte att han inte är bra, utan att han inte platsar i Idol.

Aja, nu börjar det snart!

/Frida


Här är headern:

  

Av Frida - 5 november 2010 19:22

Hejj, såg nyss på tv. Och snart börjar Idol, kan en fredagskväll bli mycket bättre? Aja, nu ska jag läsa bloggar innan Idol börjar! Puss sålänge!


Jag just nu, och klaga inte på bilden men den får faktiskt duga!

  

Av Frida - 5 november 2010 15:49

Hejj, sitter hos farmor och farfar och har precis ätit mat. Nu lyssnar jag på musik. Åkte aldrig till biblioteket, men mamma ska skjutsa mig efter att vi åkt härifrån. Var hos Emelie en stund förut med mamma i alla fall.

Bloggar mer sen, puss!

Av Frida - 5 november 2010 12:14

Hejj bloggen! (vad konstigt det känns att skriva så...)

I alla fall, nu ska jag fixa mig och sedan ta cykeln till biblan som jag sa förut då. Sedan när jag kommer hem ska jag antagligen plugga lite granna. Hoppas ni får en bra fredag allihopa, hörs senare sen!

Pussen!

Presentation


Mitt namn är Frida och jag är 14 år, fyller 15 i oktober. Ni kan följa min vardag här i lilla Motala, jag fotar med min Samsung PL100 och även ibland med min Xperia X8.

Gå Med!

Länkar

Bloglovin

bloglovin

Translate This Blog

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GratisBio.se

Supergratis.se

Gratisklader.se


Ovido - Quiz & Flashcards